Subject: for those interested in the Pattern Recognition day in Giessen Posted by Gianluigi Boca on Wed, 11 Mar 2015 21:37:25 GMT View Forum Message <> Reply to Message

dear collaborators interested in the Pattern Recognition software issues, as you know there will be a workshop on the PR on next Monday in Giessen.

I would like to send out the final agenda, please those of you who think to give a presentation, send me the title and time needed. Tomorrow I would like to close the agenda thanks Gianluigi

Subject: Re: for those interested in the Pattern Recognition day in Giessen Posted by Gianluigi Boca on Fri, 13 Mar 2015 21:13:14 GMT View Forum Message <> Reply to Message

dear collaborators,

in the following you can find the agenda of the Pattern Recognition Workshop that will start at 10:00 am on next Monday 16th in Hoersaal IV in Giessen.

Unfortunately (for the moment) I don't have permission to modify the timetable Indico page, so please

the speakers be ready to upload the presentations on that page as soon as it is possible.

10:00 Lia Lavezzi : progress on the pattern recognition for secondary particles (30 min);

10:30 Walter Ikegami Andersson : summary our conclusions on the tests made in the last weeks by the Uppsala group few weeks

and motivations of the project for the implementation of skewed straws (30 min);

11:00 Coffee Break

11:30 Gianluigi Boca : status of the cleanup code for the 'Road Method' pattern recognition (5 min);

11:35 Tobias Stockmanns : CircleHough Algorithm pattern recognition (30 min);

12:05 General Discussion on the status of the Secondary Particles pattern recognition (organization/possible synergies etc.);

LUNCH

14:00 Lia Lavezzi : Quality Assurance task (30 min);

14:30 Tobias Stockmanns : Quality Assurance task (30 min);

15:00 General Discussion aiming at setting an agreed upon Quality Assurance procedure

(task) for the existing pattern recognition algorithms; (30 min ??)

15:30 Piotr Poznanski : present status of the FTS PR developed in CUT (30 min);

- 16:00 coffee break;
- 16:30 Michael Papenbrock : plans for the T0 determination (20 min);
- 16:50 Yutie Liang : "Study of T0 extraction in the online tracking algorithm" (20 min);
- 17:10 General Discussion on the T0 task;
- 17:20 Elisabetta Prencipe : status of Genfit2, the Kalman tracking tool (15 min);
- 17:35 General Discussion of the common tracking tools (up to the end).

See you on Monday !

Gianluigi

ps

For those who want to use Seevogh I booked a Seevogh session from 9:00 am to 19:00 on Monday.

In the following the coordinates for connecting to the Seevogh :

Hello Gianluigi Boca,

You have BOOKED a meeting in SeeVogh Research Network (http://research.seevogh.com).

Title:Pattern Recognition WorkshopDescription:Pattern Recognition Workshop dayCommunity:GSI/FAIRMeeting type:Open Meeting (Round Table)

Meeting Access Information:

SeeVoghRN Application

http://research.seevogh.com/joinSRN?meeting=MMMeMn2D2nDeDi999MD29M WebStart (Java)

http://research.seevogh.com/join?meeting=MMMeMn2D2nDeDi999MD29M Mobile App : Meeting ID: 724 7288 or Link:

http://research.seevogh.com/join?meeting=MMMeMn2D2nDeDi999MD29M

Guests Access Information :

SeeVoghRN Application

http://research.seevogh.com/joinSRN?guest=1007290140176104060000128274 WebStart (Java)

http://research.seevogh.com/join?guest=1007290140176104060000128274 Mobile App (only from link)

http://research.seevogh.com/join?guest=1007290140176104060000128274

- Phone Bridge ID: 724 7288 Central European Time (+0100) Start 2015-03-16 08:30 End 2015-03-16 19:00

Japan Standard Time (+0900) Start 2015-03-16 16:30 End 2015-03-17 03:00

India Standard Time (+0530) Start 2015-03-16 13:00 End 2015-03-16 23:30

Eastern Daylight Time (-0400) Start 2015-03-16 03:30 End 2015-03-16 14:00

Pacific Daylight Time (-0700) Start 2015-03-16 00:30 End 2015-03-16 11:00

SeeVogh Research Network Phone Bridge Telephone Numbers:

- USA (Caltech, Pasadena, CA) +1 626 395 2112
- Slovakia (UPJS, Kosice) +421 55 234 2420
- Italy (INFN, several cities) http://server10.infn.it/video/index.php?page=telephone_numbers Enter '4000' to access the EVO bridge
- Germany (DESY, Hamburg) +49 40 8998 1340
- USA (BNL, Upton, NY) +1 631 344 6100

- United Kingdom (Janet, UK) +44 University of Edinburgh +44 131 474 4520

- Australia (ARCS) +61 Adelaide 08 8463 1011 Brisbane 07 3139 0705 Canberra 02 6112 8742 Hobart 03 623 70281 Melbourne 03 8685 8362 Perth 08 6461 6718 Sydney 02 8212 4591

- Netherlands (Nikhef, Amsterdam) +31 20 7165293 Dial '2' at the prompt
- Canada (TRIUMF, Vancouver) +1 604 222 7700
- Czech Republic (CESNET, Prague) +420 95 007 2386
- France (RAP, Paris) +33 144 27 81 50

Subject: Re: for those interested in the Pattern Recognition day in Giessen Posted by Gianluigi Boca on Fri, 13 Mar 2015 22:45:34 GMT View Forum Message <> Reply to Message

Dear collaborators, the agenda on the Indico page for the Pattern Recognition Workshop on next Monday in Giessen is now ready. I added the talk by Ludovico on the Updates on Online Tracking algorithms with GPUs that I forgot previously - sorry Ludovico!

Please upload your talks

thanks and see you on Monday !

Cheers Gianluigi

Page 4 of 4 ---- Generated from GSI Forum