GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » [FIXED] Problems in compiling EvtGenDirect
[FIXED] Problems in compiling EvtGenDirect [message #14795] Fri, 24 May 2013 15:39 Go to previous message
StefanoSpataro is currently offline  StefanoSpataro
Messages: 2736
Registered: June 2005
Location: Torino
first-grade participant

From: 2.235.190*
Dear all,
I have troubles in compilation with my Mac. EvtGen does not compile due to some gfortran problem:

[ 45%] Built target EvtGen_exe_simpleEvtGenRO
[ 46%] Generating G__EvtGenDirectDict.cxx
Scanning dependencies of target EvtGenDirect
[ 46%] Building CXX object pgenerators/EvtGenDirect/CMakeFiles/EvtGenDirect.dir/PndEvtGenDirect.cxx.o
[ 46%] Building CXX object pgenerators/EvtGenDirect/CMakeFiles/EvtGenDirect.dir/G__EvtGenDirectDict.cxx.o
Linking CXX shared library ../../lib/libEvtGenDirect.so
ld: library not found for -lgfortran
clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)
make[2]: *** [lib/libEvtGenDirect.0.0.0.so] Error 1
make[1]: *** [pgenerators/EvtGenDirect/CMakeFiles/EvtGenDirect.dir/all] Error 2
make: *** [all] Error 2



Before the cmake updates everything was smooth. Could some mac expert take a look?


[Updated on: Thu, 04 July 2013 12:29]

Report message to a moderator

 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: [FIXED] method missing in RhoCandidate
Next Topic: [FIXED] Error while compling pandaroot in macbook pro
Goto Forum:
  


Current Time: Sun May 19 16:02:39 CEST 2024

Total time taken to generate the page: 0.01147 seconds