GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » Fairroot » General Discussion » My updated fairtools library not loading
My updated fairtools library not loading [message #13651] Sat, 23 June 2012 02:13 Go to previous message
Raghav Kunnawalkam is currently offline  Raghav Kunnawalkam
Messages: 63
Registered: February 2012
Location: Stony Brook, New York
continuous participant
From: *dyn.optonline.net
Hi All

I successfully added to my fairtools directory all the classes that are needed for me to do reconstruction on the data produced by fairroot.

I built cmake and created that library. Now i followed the example given in panda for doing reconstruction and my created library libFairTools.so has some problems.

this is the output:

Processing eic_reco.C...
dlopen error: dlopen(/Users/raghav/fairroot/build/lib/libFairTools.so, 9): Symbol not found: __ZN10FairParSet4initEv
Referenced from: /Users/raghav/fairroot/build/lib/libFairTools.so
Expected in: flat namespace
in /Users/raghav/fairroot/build/lib/libFairTools.so
Load Error: Failed to load Dynamic link library /Users/raghav/fairroot/build/lib/libFairTools.so
(int)(-1)


I have attached the cmake file that used to create that particular library.

I remember sometime back that when i had a similar problem with libraries, i tried rearranging the order of loading them into my program and it worked, but i would like to know what does that error actually means?

I bascially took all the classes from pndtools and a few others like rho (which i am not sure what it means) and modified them to my liking and pasted them into the fairtools folder.

As always, i would really appreciate any help.

Cheers
Raghav

[Updated on: Sat, 23 June 2012 02:20]

Report message to a moderator

 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: [SOLVED] about version "1.6.17"-- FairRoot Revision - 15449 Branch
Next Topic: Geant4 not working with mc generation
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 26 02:43:44 CEST 2021

Total time taken to generate the page: 0.02308 seconds