GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » Fairroot » General Discussion » My updated fairtools library not loading
Re: My updated fairtools library not loading [message #13657 is a reply to message #13655] Sun, 24 June 2012 00:37 Go to previous messageGo to previous message
Raghav Kunnawalkam is currently offline  Raghav Kunnawalkam
Messages: 63
Registered: February 2012
Location: Stony Brook, New York
continuous participant
From: *dyn.optonline.net
Hi Mohammad

I tried deleting that particular library and created it again and tried to run my program with the same result.

I also completely cleared my built directory and built fairroot all over again all the libraries and i still have a similar problem. This time for loading libraries in this order

gSystem->Load("libFairDB");
gSystem->Load("libGeoBase");
gSystem->Load("libProof");
gSystem->Load("libProofPlayer");
gSystem->Load("libParBase");
gSystem->Load("libBase");
gSystem->Load("libfield");
gSystem->Load("libGen");
gSystem->Load("libMCStack");
gSystem->Load("libFairTools");

Processing eic_reco.C...
dyld: lazy symbol binding failed: Symbol not found: __ZN10FairLogger9GetLoggerEv
Referenced from: /Users/raghav/fairroot/build/lib/libParBase.so
Expected in: flat namespace

dyld: Symbol not found: __ZN10FairLogger9GetLoggerEv
Referenced from: /Users/raghav/fairroot/build/lib/libParBase.so
Expected in: flat namespace

Initially fairtools had only fairlogger and that is in the error message that i am getting.
now fairtools has a lot more as you can see in the cmake file that i attached in my previous post. I still dont know the exact reason thats causing these kinds of problems.

as always, i deeply appreciate all your help

Cheers
Raghav
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: [SOLVED] about version "1.6.17"-- FairRoot Revision - 15449 Branch
Next Topic: Geant4 not working with mc generation
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 13 15:41:37 CEST 2024

Total time taken to generate the page: 0.01047 seconds