GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » Fairroot » General Discussion » My updated fairtools library not loading
Re: My updated fairtools library not loading [message #13664 is a reply to message #13663] Tue, 26 June 2012 18:56 Go to previous messageGo to previous message
Raghav Kunnawalkam is currently offline  Raghav Kunnawalkam
Messages: 63
Registered: February 2012
Location: Stony Brook, New York
continuous participant
From: *physics.sunysb.edu
Hi Stefano

the digi file is not created. that is the actual problem. Even though it says that
Processing eic_reco.C...
MCFile : data/eic_tau_p_without_selection.mc.root
DigiFile: data/eic_tau_p_without_selection_mc_digi.root
RecoFile: data/eic_tau_p_without_selection_mc_reco.root
FairRootManager::OpenOutFile("data/eic_tau_p_without_selection_mc_reco.root ")

I cannot see the digifile in my data directory. But i do see the reco file.
This is what i dont understand since i dont see any difference between the way i create both the files

Cheers
Raghav


UPDATE: I played around with the reco file in panda (pandaroot/macros/run/reco_complete_stt.C) and it is also giving me the same error.
It also says that it is not able to see the digifile even though it says that it creates it.

[Updated on: Tue, 26 June 2012 19:19]

Report message to a moderator

 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: [SOLVED] about version "1.6.17"-- FairRoot Revision - 15449 Branch
Next Topic: Geant4 not working with mc generation
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Apr 24 11:46:39 CEST 2024

Total time taken to generate the page: 0.01094 seconds