GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » Problems with integer FairTrackPar charge
Re: Problems with integer FairTrackPar charge [message #9411 is a reply to message #9410] Fri, 18 September 2009 10:20 Go to previous messageGo to previous message
StefanoSpataro is currently offline  StefanoSpataro
Messages: 2736
Registered: June 2005
Location: Torino
first-grade participant

From: *to.infn.it
Excuse me,
the problem here is not how much the charge of a track is; the tracking code does no differences between charge 1 and 2 (apart if one refits a track with another particle hypothesis, not done presently in the code). Setting the value of the charge to the correct place is pid job, tracking should only set the sign.
In propagation the parameter which is used is q/p, then geane should be able to propagate particles with higher charge.

Here the problem is that I have asked some time ago to set the charge as integer instead of float. This was done by Mohammad, but somewhere in the code there is some part of the code that is doing bad things... while before the "change" everything was running fine. At least this is my feeling.
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Crash in genfit/geane
Next Topic: Bug in sigleton classes in fairbase/base
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 09 01:37:18 CET 2021

Total time taken to generate the page: 0.02405 seconds