GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » EmcCluster: Map version 0 does not exist
icon4.gif  EmcCluster: Map version 0 does not exist [message #6917] Sat, 14 June 2008 15:37 Go to previous message
Jens Sören Lange is currently offline  Jens Sören Lange
Messages: 193
Registered: June 2005
first-grade participant
From: *physik.uni-giessen.de
Hi all,

another problem.

I have a root file and I can see that in the cbmsim there is EmcCluster and I can even click in the TBrowser on EmcCluster.fEnergy and see that there are entries.

However, when I try to access them in a macro:

TClonesArray* cluster_array=new TClonesArray("PndEmcCluster");
chain->SetBranchAddress("EmcCluster",&cluster_array);

for (Int_t i5=0; i5<cluster_array->GetEntriesFast(); i5++) {
PndEmcCluster *cluster=(PndEmcCluster*)cluster_array->At(i5);
cout << "cluster energy " << cluster.energy() << "\n";
}

I get for every event:

Map version 0 does not exist

and I cannot access any of the clusters.

(I remember roughly that Stefano already saw this, but I don't know if there was a solution to it).

Any idea?

Soeren
 
Read Message icon4.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: simpleEvtGen for fast simulation limited (?)
Next Topic: Fix in lhetrack
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 20 16:44:02 CEST 2021

Total time taken to generate the page: 0.02147 seconds