GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #7262 is a reply to message #4308] Thu, 28 August 2008 15:35 Go to previous messageGo to previous message
Ralf Kliemt is currently offline  Ralf Kliemt
Messages: 507
Registered: May 2007
Location: GSI, Darmstadt
first-grade participant

From: 141.30.85*
Hello CMakers,

On the dashboard I can see that the continuous build is started at each checkin to the trunk. But what puzzles me is that it does not update to the latest revision, but rater to rev. 3454. (see dashboard)

Kind regards, Ralf.
 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Feb 04 20:47:29 CET 2023

Total time taken to generate the page: 0.01136 seconds