GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #7103 is a reply to message #7101] Tue, 22 July 2008 17:09 Go to previous messageGo to previous message
Vanniarajan Suyam Jothi is currently offline  Vanniarajan Suyam Jothi
Messages: 35
Registered: October 2007
Location: Groningen
continuous participant

From: *KVI.nl
If I remove that line, There is no such Error. It is smooth compilation.

please tell me
What is that typo?
 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 02:31:47 CET 2022

Total time taken to generate the page: 0.01279 seconds