GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #4778 is a reply to message #4777] Wed, 01 August 2007 10:36 Go to previous messageGo to previous message
Florian Uhlig is currently offline  Florian Uhlig
Messages: 424
Registered: May 2007
first-grade participant
From: *gsi.de
Hi Florian

Maybe this is the problem. Can you please try to compile your stuff without ../tpc/tpcreco/TpcPlanarRecoHit.cxx . I only want to know if it then compiles and links or not.

Ciao

Florian

 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 01:53:01 CET 2022

Total time taken to generate the page: 0.01090 seconds