GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #4773 is a reply to message #4772] Wed, 01 August 2007 10:01 Go to previous messageGo to previous message
StefanoSpataro is currently offline  StefanoSpataro
Messages: 2736
Registered: June 2005
Location: Torino
first-grade participant

From: *physik.uni-giessen.de
P.S. I compiled yesterday the release 1_0_0 and it works, so I do not think it is a problem of revisions.
 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Wed May 29 17:50:56 CEST 2024

Total time taken to generate the page: 0.01347 seconds