GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #4701 is a reply to message #4700] Thu, 19 July 2007 08:43 Go to previous messageGo to previous message
Florian Uhlig is currently offline  Florian Uhlig
Messages: 424
Registered: May 2007
first-grade participant
From: *gsi.de
Hi Ralf

Done. I added the trackbase directory. I also added the geane
directory to the list.

Ciao

Florian


 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 02:43:10 CET 2022

Total time taken to generate the page: 0.01464 seconds