GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #4674 is a reply to message #4673] Mon, 16 July 2007 13:10 Go to previous messageGo to previous message
Florian Uhlig is currently offline  Florian Uhlig
Messages: 424
Registered: May 2007
first-grade participant
From: *gsi.de
Hi

Please check if you have a directory cmake/modules below the main
pandaroot directory. Here you should find the necessary files.

In your case it looks like that this directory is not in your search path. I don't know why.

if you look in the main CMakeLists.txt there should be the following lines

# where to look first for cmake modules, before
${CMAKE_ROOT}/Modules/
# is checked
set(CMAKE_MODULE_PATH "${CMAKE_SOURCE_DIR}/cmake/modules")

# Load some basic macros which are needed later on
include(CbmMacros)
include(WriteConfigFile)
include(Dart)

I hope this helps.

Ciao

Florian
 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 02:41:38 CET 2022

Total time taken to generate the page: 0.01055 seconds