GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #4477 is a reply to message #4475] Wed, 13 June 2007 17:05 Go to previous messageGo to previous message
Florian Uhlig is currently offline  Florian Uhlig
Messages: 424
Registered: May 2007
first-grade participant
From: *gsi.de
Hi Ralf

Sorry about that. I changed some things in CbmRoot, which
have influence also on PandaRoot. Give me some minutes to fix
this.
I will write when this is done.


Ciao

Florian
 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 02:34:04 CET 2022

Total time taken to generate the page: 0.01193 seconds