GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #4393 is a reply to message #4392] Thu, 31 May 2007 14:01 Go to previous messageGo to previous message
Florian Uhlig is currently offline  Florian Uhlig
Messages: 424
Registered: May 2007
first-grade participant
From: *gsi.de
Hi Stefano

Can you please have a look for GEANT4_DIR in the file CMakeCache.txt located in the build directory.

If you find something like GEANT4_DIR-NOTFOUND please delete
this file and run once more cmake.

If the GEANT4_DIR is after this procedure still not set i have
to check the cmake macro.

Ciao

Florian

 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 01:38:52 CET 2022

Total time taken to generate the page: 0.01442 seconds