GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #4779 is a reply to message #4778] Wed, 01 August 2007 10:42 Go to previous messageGo to previous message
Florian Nebel
Messages: 10
Registered: July 2007
Location: TU Munich
occasional visitor
From: *e12.physik.tu-muenchen.de
Hi,

nice Idea - I just tried to compile without the line in question. However, the error remains unchanged.

 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 21 20:23:25 CEST 2021

Total time taken to generate the page: 0.02699 seconds