GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » CMake Problem Thread
Re: CMake Problem Thread [message #4675 is a reply to message #4674] Mon, 16 July 2007 13:18 Go to previous messageGo to previous message
Florian Nebel
Messages: 10
Registered: July 2007
Location: TU Munich
occasional visitor
From: *e12.physik.tu-muenchen.de
Hi Florian,

I have found the required entries in CMakeList.txt but not the mentioned directory cmake/modules.

Any hints how I can resolve this problem?

Greetings.
 
Read Message icon1.gif
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: EvtGen searches for 64-bit include files
Next Topic: new external packages /misc/cbmsoft/Etch32/jul08
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 21 19:16:44 CEST 2021

Total time taken to generate the page: 0.02854 seconds