GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » [FIXED] error after svn update
Re: error after svn update [message #14329 is a reply to message #14328] Fri, 11 January 2013 15:30 Go to previous messageGo to previous message
Karin Schönning
Messages: 65
Registered: August 2012
Location: Uppsala University
continuous participant
From: *physics.uu.se
The problem seems to be that when I compiled the "new" external packages (sep12), then I was asked to specify a directory for the compilation. I don't remember exactly how it was formulated but I got the impression that the "sep12" top directory itself was not suitable so I created a subdirectory "build" where all .so files ended up. This I must have overlooked when editing the config.sh before compiling which may explain why it doesn't find the file. I'll rewrite the config.sh file and try again and see if the situation is improved. Or had it been better to simply state the sep12 as the compilation directory for the external packages? Is it better to reconfigure the external packages instead of changing the paths i config.sh in pandaroot?
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: [WARN] Removing candidates while looping over TCandList
Next Topic: make for PndTools/MVA
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 07 01:27:45 CET 2021

Total time taken to generate the page: 0.02639 seconds