GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » Fairroot » General Discussion » My updated fairtools library not loading
Re: My updated fairtools library not loading [message #13665 is a reply to message #13663] Wed, 27 June 2012 03:05 Go to previous messageGo to previous message
Raghav Kunnawalkam is currently offline  Raghav Kunnawalkam
Messages: 63
Registered: February 2012
Location: Stony Brook, New York
continuous participant
From: *dyn.optonline.net
Hi Stefano and Mohammad

I think that i finally understand what the problem here is. So i need to create a digifile first using a macro and some parameter file and then call the reconstruction run that i am doing now.

Can you guys tell me if there is a prescription or a template on how to create the .par file. I see that it is very important for the digi and reco runs because it contains detector and individual specific cuts which vary from person to person.

Right now when i look at the all.par file (pandaroot/macro/params/all.par) i see a lot of things which make sense right of the bat but a lot more which i really have no idea how to make for my detector.

As always my thanks for this great forum

Cheers
Raghav
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: [SOLVED] about version "1.6.17"-- FairRoot Revision - 15449 Branch
Next Topic: Geant4 not working with mc generation
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jul 15 13:01:29 CEST 2024

Total time taken to generate the page: 0.00975 seconds