GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » problem with complete simulation in macro/run
problem with complete simulation in macro/run [message #10130] Mon, 08 February 2010 15:10 Go to previous message
Klaus Götzen is currently offline  Klaus Götzen
Messages: 293
Registered: June 2006
Location: GSI
first-grade participant
From: *gsi.de
Hi,

in order to create some full simulation events I tried to run the macros in macro/run, namely

sim_complete_tpc.C
digi_complete_tpc.C
reco_complete_tpc.C

with the default evtgen input file. During runtime of the reco macro I see loads of messages like

GFException thrown with excString:
GEANE propagation failed
in line: 169 in file: /u/kgoetzen/work/testfair13/trunk/GenfitTools/trackrep/GeaneTrackRep/Gea neTrackRep.cxx
with fatal flag 0
GFException thrown with excString:
GEANE propagation failed
in line: 272 in file: /u/kgoetzen/work/testfair13/trunk/GenfitTools/trackrep/GeaneTrackRep/Gea neTrackRep.cxx
with fatal flag 0


and it ends with


-------------------------------------------------------
-I- PndDchMatchTracks: Dch track matching -I-
-------------------------------------------------------
### Empty Track. No hits/digis inside
-I- PndMvdPixelClusterTask: 14 Mvd Clusters and 14 Hits calculated.
sighandler for sig 8


So I don't know whether this is sane or not, but at least the output file reco_complete.root is not closed correctly, and there seem to be no reco'd tracks inside.

Am I doing something wrong, or is there a more recent method to perform full simulation with EvtGen input?

Cheers and thanks,

Klaus
 
Read Message
Read Message
Previous Topic: update stable branch...
Next Topic: PndMvdStripClusterTask constructor problem
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 28 00:21:30 CET 2021

Total time taken to generate the page: 0.02503 seconds