GSI Forum
GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung

Home » PANDA » PandaRoot » Bugs, Fixes, Releases » Problem with cmake
icon5.gif  Problem with cmake [message #5088] Thu, 27 September 2007 09:47 Go to next message
Andrea Fontana is currently offline  Andrea Fontana
Messages: 32
Registered: May 2007
continuous participant
From: *PV.INFN.IT
Hello everyone,
I have a problem compiling with cmake on the current svn
version of pandaroot. I follow the standard procedure:

mkdir build
cd build
cmake ../../pandaroot
. config.sh
cmake install

but on the last step I get this error:

home/andrea/cbmsoft/pandaroot/build > cmake install
CMake Error: The source directory "/home/andrea/cbmsoft/pandaroot/build/install" does not exist.
Specify --help for usage, or press the help button on the CMake GUI.

I tried this on two machines with the same effect.
Things were working until last friday, when I did my last update.

Any idea?

Ciao,
Andrea
Re: Problem with cmake [message #5089 is a reply to message #5088] Thu, 27 September 2007 09:49 Go to previous messageGo to next message
Mohammad Al-Turany is currently offline  Mohammad Al-Turany
Messages: 518
Registered: April 2004
Location: GSI, Germany
first-grade participant
From: *gsi.de
Hi,

just type make install and not cmake install!
Re: Problem with cmake [message #5090 is a reply to message #5089] Thu, 27 September 2007 09:51 Go to previous message
Andrea Fontana is currently offline  Andrea Fontana
Messages: 32
Registered: May 2007
continuous participant
From: *PV.INFN.IT
Silly me! Too much work Wink

Thank you, Mohammad

Andrea
Previous Topic: TGeoCompositeShape sustraction
Next Topic: Charmtask tutorial
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Mar 04 21:33:39 CET 2024

Total time taken to generate the page: 0.00860 seconds